Automatisering verhuisbedrijf

Het bestaat en volledig afgestemd op de verhuisbranche! Move Solutions biedt u dé op maat gesneden oplossing. Met diverse verhuisbedrijven als klant, lopen wij voorop in de verhuismarkt als het om automatisering gaat!

vraag demo aanontdek ons platform
mobile
team1
banner1

gebruiksvriendelijke software

U herkent dit vast wel, uw opname doet u handmatig via een kladblok en daarna voert u dit in Excel, of misschien heeft u al een stapje gemaakt om dit direct in Excel te plaatsen. Vervolgens moet u vele handelingen verrichten om tot een offerte te komen, uw medewerkers aan te sturen en vervolgens de facturatie te laten plaatsvinden.


Wij hebben de automatisering voor uw verhuisbedrijf, met een eenvoudige bediening en met alleen de invoer die nodig is doet het systeem voor u de rest! Alles online, 24/7 en waar u maar wilt.

Uw opname op locatie via uw tablet
Via een tablet kunt u direct op locatie uw opname doen! Met een gebruiksvriendelijk overzicht en het invullen van de verhuisobjecten per ruimte kunt u eenvoudig uw taxatie uitvoeren. Voor zowel particulier als zakelijk is de opname apart ingericht zodat u alleen de aantallen hoeft aan te geven. De berekening op M3, totaalprijs en meer wordt automatisch voor u berekend.

U past alleen de tekst wat klant specifiek aan en uw offerte is klaar!

Na goedgekeurde offerte, uw werkbonnen en inventarislijsten gereed
Als uw offerte is goedgekeurd door uw klant kunt u eenvoudig de werkbonnen en inventarislijsten printen. Hiermee zijn uw medewerkers met een simpele klik direct op de hoogte van de werkzaamheden. Dat is automatisering voor een verhuisbedrijf!

Opdracht via opslag?
Geen probleem! Deze automatisering voor verhuisbedrijf is zo ingericht dat u eenvoudig uw opslag kunt bijhouden. Wanneer en wat u maandelijks moet factureren. Teveel gefactureerd? Het systeem maakt voor uw automatisch een creditfactuur aan.

Uw opdracht afgerond? Eenvoudig een factuur aanmaken en doorgeboekt naar uw boekhoudsysteem
Met enkele kliks maakt u van de offerte met opties een factuur aan. Nadat de factuur compleet is, kunt u deze eenvoudig digitaal versturen waarna deze ook direct uw boekhoudsysteem wordt ingeschoten.

Minimale administratie, dat is automatisering voor uw verhuisbedrijf!
Meer informatie? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om u te laten kennismaken met deze innovatie!